• Nederlands
 • Engels
0478 630 556 Neem contact op met Strijbos ToolDesign
Strijbos Tooldesign BV

Projecten

Hieronder zijn een paar voorbeelden te vinden van projecten welke we hebben gedaan / mee bezig zijn. Wil je hier meer over weten kunt u ons gerust om informatie vragen!

 • Handling & Tooling
  Voor bedrijven welke werkzaam zijn binnen de kopieer branche ontwikkelen we allerlei tooling. Hiermee kunnen de machines ergonomisch en makkelijk opgetild en verplaatst worden binnen de productielijn. Voor iedere soort machine hebben we verschillende soorten grippers. Voor sommige type machines hebben we een gripper kunnen ontwikkelen die 2 soorten machines kan dragen.

  Bekijk project
 • Pet Food Automation
  We hebben mee mogen werken aan een project binnen de pet food automatisering betreft het invriezen van voer. Dit project betreft de automatisering van het voer dat getransporteerd wordt met een hopper en wordt verdeeld over platenvriezers. Wanneer ingevroren worden de platen met behulp van een robot opgestapeld en via een transportband vervoerd naar de vriezer.

  Bekijk project
 • Robot eierlader
  We hebben een palletloader ontwikkeld voor het automatisch opstapelen van eieren met behulp van meerdere robots. De eieren worden door … verzameld in trays welke door de robots worden opgestapeld op pallets.

  Bekijk project