• Nederlands
 • Engels
0478 630 556 Neem contact op met Strijbos ToolDesign
Strijbos Tooldesign BV

Diensten / Producten

Wat kunnen wij u aanbieden? We kunnen ontwerpen, produceren en automatiseren. Daarnaast is er nog veel mogelijk, vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina!

 • Ontwerpen
  Om voor u goede, kwalitatieve producten te kunnen realiseren beginnen we bij stap 1, het ontwerpen van het product. Voor het tekenwerk maken we gebruik van SolidWorks. Aan de hand van dit programma kunnen we erg gemakkelijk de onderdelen in productie laten gaan. Hiervoor hebben we onze werkplaats met meerdere machines.

  Meer informatie
 • Realisatie / Productie
  De meeste producten welke we voor u ontwerpen produceren we in onze eigen werkplaats. We hebben hier beschikking over meerdere machines zoals CNC, frezen en draaien. Tevens zijn we bekend met boren, tappen en lassen. Wij kunnen erg veel realiseren, en u kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.

  Meer informatie
 • cas TEST dienst

  Automatisering
  We hebben al aan meerdere grote projecten gewerkt ten behoeve van automatisering. Dit betreft automatisering binnen de pet food industrie, de agro sector en de kippenindustrie. Hierdoor hebben we veel ervaring opgedaan en kunnen we u goed helpen met het ontwikkelen en realiseren van de benodigde automatisering.

  Meer informatie